recrutare-personal-asia

Avantajele personalului din Asia

Mână de lucru numeroasă și de calitate!

Piața asiatică oferă un bazin mare de candidați, cu oameni calificați și serioși.

Productivitate crescută

Firmele care au apelat pana în prezent la forța de munca venită din afara comunității europene, recunosc productivitatea crescută, seriozitatea și disponibilitatea angajaților pentru munca suplimentară.

Întrebări și răspunsuri referitoare la personal non-EU

Care sunt modalitățile de colaborare cu angajații străini

Puteți opta atât pentru angajarea cu normă întreagă, cât și pentru un contract de detașare pe o perioadă de maxim 1 an de zile.

Care sunt costurile implicate?

Orice angajator trebuie să ia în calcul:

  • Costurile cu diferitele avize și acte necesare aduceri în țară a personalului.

  • Costurile cu cazarea și masa. Trebuie să luați în calcul că va trebui să asigurați cazarea într-o locație corespunzătoare, cât și 3 mese pe zi.

  • Costurile cu biletul de avion. Dacă angajatul nu corespunde așteptărilor dvs, va trebui să achitați și biletul de întoarce a acestuia în țara de origine.

  • Salariul net oferit. În funcție de oferta dvs, interesul angajaților pentru oferta dvs. poate fi mai mare sau mai mic, ceea ce însemnă că aveți mai multe sau mai puține opțiuni de alegere.

  • Comisionul agenției. Deoarece avem un volum mare de angajați aduși în țară, vă garantăm comisioane extrem de competitive.

Cât durează procesul de recrutare și aducere în țară?

Din experiența agenției noastre, procesul durează maximum 3 luni, din momentul în care se semnează contractul de colaborare și începe procesul de recrutare.